Vo Vajnoroch pribudne zariadenie pre seniorov

NETKY.SK • 3 Október 2022, 17:00 • 2 min
Vo Vajnoroch pribudne zariadenie pre seniorov

BRATISLAVA - V bratislavských Vajnoroch, na rohu ulíc Kataríny Brúderovej a Pri pastierni, má vyrásť nové zariadenie pre seniorov.

slovakia

left justify in out

Výstavbu by mala mestská časť realizovať v roku 2023, otvorené má byť v roku 2024. Náklady na projekt by mali dosiahnuť 1,1 milióna eur, samospráva naň získala financie z eurofondov. TASR o tom informovali z miestneho úradu. "Uvedomujeme si, že spoločnosť má svoj obrovský dlh voči nim aj pre posledné dva roky pandémie, kedy boli najviac izolovaní od spoločnosti a spoločenského diania," skonštatoval starosta Vajnôr Michal Vlček. Projekt podala mestská časť v roku 2021. Finančné prostriedky získala samospráva aj z fondov Európskej únie prostredníctvom Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP). Zmluva je pripravená na podpis. Nové zariadenie doplní v budúcnosti existujúce kapacity pre seniorov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies