Vo filme Rýchlo a zbesilo 8 sa predstaví herec zo seriálu Hra o tróny

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 16:28 • 2 min
Vo filme  Rýchlo a zbesilo 8 sa predstaví herec zo seriálu Hra o tróny

BRATISLAVA - Nórsky herec Kristofer Hivju si zahrá v pripravovanej ôsmej snímke akčnej série Rýchlo a zbesilo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný predstaviteľ Tormunda zo seriálu Hra o tróny (2011) stvárni vo filme jedného z kumpánov hlavnej zápornej postavy. Kto sa tejto úlohy zhostí, zatiaľ nie je známe. Informáciu, že režisér F. Gary Gray a scenárista Chris Morgan chcú v novinke predstaviť zápornú ženskú postavu, pričom do tejto úlohy chcú obsadiť Charlize Theron, zatiaľ tvorcovia nepotvrdili.

 

Novinka, ktorá ponesie názov Fast 8, sa má dostať do amerických kín 14. apríla 2017. Vo filme sa predstavia Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne Johnson či Michelle Rodriguez.


Kristofer Hivju na seba upozornil filmom Vec (2011), no najväčšiu slávu mu prinieslo účinkovanie v spomínanej Hre o tróny. Okrem toho si zahral vo filmoch Po zániku Zeme (2013), Vyššia moc (2014) či Boj snežného pluhu s mafiou (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies