Vlhová dnes neodštartuje, zjazd bol pre silné sneženie presunutý na pondelok

NETKY.SK • 13 December 2020, 11:13 • 2 min
Vlhová dnes neodštartuje, zjazd bol pre silné sneženie presunutý na pondelok

COURCHEVEL - Nedeľňajší obrovský slalom žien v rámci Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní vo francúzskom Courcheveli, v ktorom sa mala predstaviť aj slovenská reprezentantka Petra Vlhová, padol za obeť nepriaznivému počasiu.

slovakia

left justify in out

Harmonogram pre zajtrajší závod 
Medzinárodná lyžiarska federácia z dôvodu výdatného sneženia vo francúzskych Alpách rozhodla o preložení tejto disciplíny na pondelok, pričom úvodné kolo by malo odštartovať o 9.30 h a druhé o tri hodiny neskôr.

 

img

 

Včerajšie jazdy 
V sobotňajšom obrovskom slalome na rovnakom mieste triumfovala Talianska Marta Bassinová, ktorá prerušila tohtosezónnu víťaznú šnúru Vlhovej. Dvadsaťpäťročná Liptáčka a zverenka trénera Livia Magoniho síce po 1. kole viedla, no v druhej jazde sa nevyhla menších chybičkám a napokon skončila tretia.

 

Mohlo by vás zaujímať: Skvelá Petra Vlhová opäť na pódiu! Túto sezónu na ňom ešte nechýbala


Vlhová je však neohrozenou líderkou celkového hodnotenia Svetového pohára. Na jej konte je 420 bodov a má náskok 162 bodov pred druhou Bassinovou, na tretiu priečku klesla v sobotu ôsma Švajčiarka Michelle Gisinová (207).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies