OPEN šampionát v silovom trojboji si môžete pozrieť LIVE

NETKY.SK • 21 Máj 2021, 15:00 • 2 min
OPEN šampionát v silovom trojboji si môžete pozrieť LIVE

TRNAVA – Medzinárodné majstrovstvá SLOVENSKA 2021 v silovom trojboji, v mŕtvom ťahu a v tlaku na lavičke si tento rok diváci vychutnajú len vďaka LIVE prenosu na internete.

slovakia

left justify in out

Počas blížiaceho sa víkendu sa bezmála 280 pretekárov z 5 krajín (Slovensko, Česko, Maďarsko, Rakúsko a Chorvátsko) stretne na dvojdňovom šampionáte v Trnave.

 

img

 

Slovenská amatérska federácia silového trojboja, ktorú fanúšikovia silových športov poznajú skôr pod značkou AWPC – Slovakia organizuje v sobotu 22.mája 2021 a v nedeľu 23. mája 2021 nominačný pretek na jesenné WUAP majstrovstvá sveta.

 

img

 

Účasť na tomto šampionáte si nenechalo ujsť viacero zvučných mien, medzi inými napríklad Lucia Debnárová, Peter Lincmaier, Andrej Katrenčík alebo Radovan Ondričko zo Slovenska, Marek „Folha“ Zych, Jan Krasinský (AnabolicHorse)z Českej republiky alebo Marijo Rukavina z Chorvátska.

 

img

 

Súťaž sa musí na základe opatrení konať bez divákov, organizátor však pripravil pre všetkých priaznivcov tohto športu priamy prenos, ktorý môžete sledovať v sobotu už od 8:00. Zhruba do polnoci sa predstavia silový trojbojáriv nedeľu doobeda od 9:00 hod do 13:00 môžete sledovať súťaž v mŕtvom ťahu. Poobede, v nedeľu od 14:00 sa na pódium postavia súťažiaci v tlaku na lavičke.

 

img

 

Aktualizovaný harmonogram a program súťaže nájdete na facebookovej stránke federácie AWPC-Slovakia.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies