Naši hokejisti sú už doma. Čo ich čakalo na letisku?

NETKY.SK • 28 Máj 2022, 9:9 • 2 min
Naši hokejisti sú už doma. Čo ich čakalo na letisku?

BRATISLAVA - Slovenským reprezentantom to tento rok na majstrovstvách sveta nevyšlo podľa predstáv, i keď vo Fínsku predviedli skvelé výkony. Domov sa vrátili po tom, ako ich vo štvrtok porazil domáci tím.

slovakia

left justify in out

V piatok ich na letisku v Bratislave čakalo zaslúžené privítanie fanúšikov a fanúšičiek, ktoré sa chceli s našimi športovcami odfotiť či získať autogram, čo sa niektorým aj podarilo. 

 

 

Nechýbal ani najproduktívnejší slovenský hokejista na MS vo Fínsku Juraj Slafkovský. Druhý najmladší hráč v tíme získal v ôsmich zápasoch deväť kanadských bodov za tri góly a šesť asistencií. Na fínskom ľade strávil spomedzi našich hokejistov najviac času, okrem brankárov. 

 

Prečítajte si tiež: MS v hokeji: Dvojgólový náskok na výhru nestačil a s turnajom sa lúčime

 

S 27 pokusmi bol tiež najaktívnejší v streľbe na bránku, v percentuálnej úspešnosti ho však predbehli. V nej bol najlepší najmladší hráč Adam Sýkora. 

 

img

Juraj Slafkovský




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona