Vláda Roberta Fica sa správala k novinárom veľmi zle, myslí si Remišová

NETKY.SK • 14 Apríl 2021, 13:04 • 2 min
Vláda Roberta Fica sa správala k novinárom veľmi zle, myslí si Remišová

Uviedla to Veronika Remišová z klubu Za ľudí po dnešnom rokovaní vlády.

slovakia

left justify in out

Veronika Remišová tvrdí, že na dnešnom rokovaní vlády prišli viaceré zmeny. Od dnes by mal byť odlišný aj čas týchto rokovaní,  a dokonca aj pôsobisko novinárov, ktorí by sa z interných priestorov Úradu vlády mali presunúť pravdepodobne do exteriéru. 

 

Vláda na svojom stredajšom rokovaní vymenovala za nového štátneho tajomníka ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Dušana Veliča. S jeho vymenovaním na návrh šéfky rezortu Veroniky Remišovej súhlasila dnes vláda na svojom rokovaní. 

 

"V súčasnosti je hlavne v menej rozvinutých regiónoch pri rýchlom nástupe technológií a inovatívneho hospodárstva problém prispôsobiť sa tak, aby sa regióny dynamicky a dlhodobo rozvíjali a prinášali kvalitnejšie a lepšie platené pracovné miesta, šetrili životné prostredie či zlepšovali infraštruktúru," uviedla Remišová.

 

„Rýchly nástup technológií a inovatívneho hospodárstva predstavuje veľké výzvy pre celé Slovensko, ale najmä pre menej rozvinuté regióny. Našou úlohou je prinášať také riešenia, ktoré regiónom zabezpečia dynamický rozvoj, lepšie platené pracovné miesta, vyššiu kvalitu života pre ľudí a čistejšie životné prostredie,“ dodalaministerka Remišová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies