Mária Kolíková: František Majerský úplne slobodne vyjadril svoj postoj!

NETKY.SK • 30 August 2021, 06:22 • 2 min
Mária Kolíková: František Majerský úplne slobodne vyjadril svoj postoj!

BRATISLAVA - Mária Kolíková reagovala na vyjadrenie šéfky Za ľudí Veroniky Remišovej, ktorá vidí za odchodom Majerského zo strany Za ľudí snahu Kolíkovej frakcie poškodiť strane.

slovakia

left justify in out

Podľa Kolíkovej však nejde o žiadny koordinovaný postup. "Je na škodu strany, ak sa pri odchode jej členov hľadajú dôvody v nich, a nie v strane samotnej, osobitne v jej vedení."

 

Súvisiaci článok: Za ľudí opúšťa ďalší člen! František Majerský hovorí o rozpade a nefunkčnej strane

 

Dodala, že odchod Majerského a jeho rozhodnutie určite nebolo jednoduché a zo dňa na deň. "Spojil so stranou svoje meno a obrovské úsilie strane pomôcť. Nikdy jej nechcel poškodiť. Posledné udalosti vníma zrejme ako viacerí z nás." 

 

Prezident Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov Majerský v nedeľu otvoreným listom oznámil, že sa vzdáva členstva v strane Za ľudí, čím sa mu končí aj mandát v jej predsedníctve. Uviedol, že sa odmieta pozerať, ako sa z funkčnej strany stáva strana nefunkčnáMajerský tvrdí, že sa v strane Za ľudí dejú veci, voči ktorým predtým ostro vystupovali a voči ktorým chceli ako strana bojovať.

 

Remišová považuje odchod Majerského za snahu frakcie Márie Kolíkovej poškodiť strane predtým, ako z nej frakcia odíde. Táto snaha má byť pritom podľa Remišovej založená na falošných dôvodoch.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies