Viliam Tankó na ME do 22 rokov v Braile vo štvrťfinále

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 11:34 • 2 min
Viliam Tankó na ME do 22 rokov v Braile vo štvrťfinále

BRAILA - Slovenský reprezentant v boxe Viliam Tankó po úvodnom voľnom žrebe zvíťazil v kategórii do 56 kg nad Bulharom Duškom Mihailovom jednoznačne 5:0 na body v piatkovom osemfinálovom súboji na majstrovstvách Európy do 22 rokov v rumunskom meste Braila (14. - 22. 3.).

slovakia

left justify in out

"Vili boxoval aktívne a disciplinovane, v dueli s Mihailovom tvrdil muziku, podal veľmi dobrý výkon," uvádza informácia na facebooku Slovenskej boxerskej federácie (SBF). Tankó sa v nedeľňajšom štvrťfinálovom súboji stretne s Maďarom Nándorom Csókom, úspešnejší z nich si zabezpečí minimálne bronzovú medailu.

V slovenskej minivýprave pod vedením trénerov Pavla Hlavačku a Tomáša "Kida" Kovácsa je na tomto kontinentálnom šampionáte do 22 rokov ešte jeden mladý pästiar - Andrej Csemez, ktorý v kategórii do 75 kg nastúpi proti Alexandrovi Chyzniakovi z Ukrajiny. Csemez v úvodnom vystúpení zvíťazil nad Viktorom Árpádom z Maďarska vzdaním súpera v 3. kole, keď po dvoch "počítaniach" priletel do ringu uterák z maďarského rohu. Na ME "22" v Braile sa prezentovalo dovedna 183 boxerov z 31 krajín.             
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies