Dominika Cibulková dostala pokutu v parku. Pri venčení psa porušila zákaz

NETKY.SK • 30 Január 2021, 19:49 • 2 min
Dominika Cibulková dostala pokutu v parku. Pri venčení psa porušila zákaz

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková sa opäť dostala do problémov.

slovakia

left justify in out

Cibulková po kritike za prednostnú vakcináciu, ktorú spolu s manželom dostali aj napriek skutočnosti, že nepatria do kritickej infraštruktúry, riešila naša bývalá tenisová hviezda ďalší problém.

 

 

img
 

Najnovšie však Plus 7 dní poukazuje na to, že ex-tenistka znovu porušila zákaz, tentokrát v Sade Janka Kráľa. Podľa týždenníka dostala aj spolu so svojou kamarátkou pokutu za to, že venčili psov v Sade Janka Kráľa,  v ktorom však platí zákaz voľného pohybu zvierat. Obe mali psov  pustených z vôdzok a boli patrične potrestané pokutou vo výške 30 eur. 

 

 

img

 

„Dominika Cibulková bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov. Za porušenie VZN je možné uložiť pokutu do výšky 30 eur“ potvrdil pre PLUS 7 DNÍ hovorca mestskej polície Peter Pleva. Samotná Dominika sa však k incidentu odmietla vyjadriť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies