NAKA úradovala na východe Slovenska. Pri akcii Feudál skončil v putách primátor

NETKY.SK • 18 Marec 2021, 15:48 • 2 min
NAKA úradovala na východe Slovenska. Pri akcii Feudál skončil v putách primátor

KOŠICE 18. marca (SITA) - Po zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) s krycím názvom Feudál obvinili z korupcie pri prideľovaní štátnych bytov šesť osôb.

slovakia

left justify in out

Počas protikorupčnej akcie zadržali jednu osobu. Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

Korupcia súvisela s prideľovaním mestských bytov a tiež so zákazkami pre mesto Sečovce. Išlo o dlhodobo rozpracovanú akciu. Vyšetrovateľ NAKA na základe zadokumentovaných dôkazov obvinil v tomto prípade šesť osôb.

 

 

Dve zo zločinu prijímania úplatku a štyri z prečinu podplácania, uviedla polícia. Ako ďalej dodala v súčasnosti sa vykonávajú neodkladné procesné úkony, ak to situácia dovolí, viac informácií poskytnú neskôr.

Ako dnes informoval Denník N zadržanou osobou by mal byť primátor Sečoviec Jozef Gamrát, ktorý podľa vyšetrovateľov prijímal úplatky za prideľovanie mestských bytov.

 

img

 

Viceprimátor Sečoviec Peter Havrila sa v v súvislosti so zadržaním a obvinením nevedel bližšie vyjadriť. "Neviem sa k tomu momentálne vyjadriť, nebol som tam a nemám také informácie, takže nemôžem ich ani potvrdiť, ani vyvrátiť," povedal pre korzár.sme.

 

Gamrát pôsobí vo funkcii primátora obce Sečovce už tretie volebné obdobie, vo voľbách kandidoval ako nezávislý kandidát.
 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies