Víkend plný Adrenalínu: Marek Herda Hovorí o Očakávaniach v 2. Kole MAMAL Ligy

NETKY.SK • 3 November 2023, 17:00 • 2 min
Víkend plný Adrenalínu: Marek Herda Hovorí o Očakávaniach v 2. Kole MAMAL Ligy

Druhá časť rozhovoru s prezidentom Slovenského zvazu MMA Marekom Herdom,v ktorom nám ponúkol pohľad na niektoré z najzaujímavejších zápasov v nadchádzajúcom druhom kole MAMAL ligy. Od reprezentačnej odvety po talentovaných nováčikov, očakávajte vzrušujúce zápolenia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Netky: Zajtra sa uskutoční 2. kolo ligy MAMAL koľko zápasov očakávate?

Marek Herda: Je tam 59 zapasov .. co je enermné množstvo na tak malý štát akým je Slovensko. Okolo 15 ľudí sa odhlásilo, niekoľkým zápasníkom sa nám nepodarilo nájsť súperov a to ešte veľké množstvo zápasníkov je “vonku”. Slovensko má obrovský potenciál ešte rásť a som veľi rád, že Slovenské MMA napreduje a stále možeme držat krok so svetom.

Netky: Sú nejaké zápasy na ktoré sa vy osobne tešíte?

 

Marek Herda: Tak je tam veľa vynikajúcich a nových zápasnikov, kľudne 2 kvalitné gala by sa dali spraviť z tejto novo nastupujúcej genrrácie. Za mňa sa tešim na odvetu 2 Slovenských MMA reprezentantiek, Eva Erdélyová verzus Natália Ružová. Potom je to zápas Švagerko vs Fermeza, čo je fajnšmekerský zápas. 

Zápas medzi Jozefom Benkom 6-0-0 a 2 násobným šampiónom Mammal ligy Michalom Kopasom. 18 ročný Harant vs domáci borec Dominik Chmúra. Veľmi zaujímavý bude i zápas medzi Slovenskými reprezentantami Mlynčekom a Garajom, kde si myslím, že to skonči najneskor v 2 kole. Na rezanicu sa možu diváci tešit na Hanumane medzi Hromjakom a Ulmanom. Ale je tam veľa ďaľších dobrých zápasov, každý si nájde to svoje. Začíname ligu o 12 hodine a Hanuman Cup o 18 tej hodine. 

 

Tešime sa na divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies