Víkend bude v Jaslovských Bohuniciach patriť countryfestu

NETKY.SK • 19 Júl 2023, 16:00 • 2 min
Víkend bude v Jaslovských Bohuniciach patriť countryfestu

JASLOVSKÉ BOHUNICE - Festival Countryfest Bohunice, ktorý sa bude konať v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach pri Trnave 21. až 23. júla, bude nielen trojdňovou oslavou hudobného žánru country. Do programu sú zaradené aj sprievodné akcie pre celú rodinu a predaj produktov lokálnych výrobcov.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Trnava Tourism.

 

"Od začiatku razíme cestu rodinného festivalu, a preto k nám prichádza aj množstvo detí. Pripravili sme im súťaže, indiánsky tábor, člnkovanie na rybníku, jazdu na koni i lanovú dráhu. V gastrozóne si všetci pochutnajú na klasických festivalových jedlách," uviedol za organizátora, obec Jaslovské Bohunice Roman Áč. O hudobný program slávnosti countryfestu sa postará viacero kapiel zo Slovenska i Českej republiky. "Na festivale vystúpi 16 hudobných zoskupení. Najväčšími hviezdami sú určite kapela Čechomor, Jana Kirschner a Bystrík Banda. Sme však veľmi radi, že pozvánku prijal aj holandský tanečný súbor Music Road Pilots, patrí medzi špičku vo svojom žánri," doplnil Áč. 

Organizátori Countryfestu si pre návštevníkov pripravili rôzne súťaže o zaujímavé ceny. Piatok si na veľkej scéne zmeria sily pri jedení 5 súťažiacich, víťaz vyhrá 4-dňový pobyt s ubytovaním v Slovinsku na rafting na rieke Soča a canyoning na potoku Sušec v hodnote eur. 

Zaujímavou časťou súťaží bude aj osobná účasť 5 násobnej majsterky sveta v pretláčaní rukou Barbory Bajčiovej. Súčasťou festivalu bude aj takzvaný "screw art", teda umenie tvorené zo skrutiek. Tento rok si budú návštevníci jednu z jeho variant na festivale nielen pozrieť, ale aj odniesť domov. Šikovný zvárač, zámočník a "screwartista" Gabriel Hambalko, venuje niektoré zo svojich zaujímavých postavičiek do viacerých festivalových súťaží. Okrem toho bude táto tvorba aj súčasťou HANDMADE TRHU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/FB Countryfest Bohunice/KB Netky, Foto: FB Countryfest Bohunice
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies