Vieme, kto dal dokopy princa Harryho a Meghan!

NETKY.SK • 17 Máj 2018, 17:00 • 2 min
Vieme, kto dal dokopy princa Harryho a Meghan!

LONDÝN - Už v sobotu si britský princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markleová povedia svoje áno. Ich vzťah už médiá preprali zo všetkých strán, jedna vec však zostávala nejasná. Kto je tá žena, ktorá ich dala dokopy. Pár meno neprezradil, denník Telegraph však tvrdí, že vie, o koho ide.

slovakia

left justify in out

Budúci manželia pred časom povedali, že sa zoznámili v júli 2016 pri rande naslepo, ktoré im dohodla spoločná kamarátka. Napriek naliehaniu ani jeden z nich neprezradil, kto je tá tajomná kamarátka.

 

 

img

Foto: TASR

 

 

Jediné vodítko – totiž, že je to žena – stačilo reportérom na to, aby našli okruh podozrivých, píše server novinky.cz. Všetko vraj ukazuje na jednu ženu – 33-ročnú aristokratku Violet von Westenholz. Telegraph to tvrdil už vlani na jeseň, teraz to zdupľoval aj na základe málo vyhýbavých vyjadrení samotnej Violet.

 

Violet sa s Harrym kamaráti od detstva, jej otec je dobrým priateľom princa Charlesa. V júli 2016 sa ako riaditeľka PR oddelenia módnej značky Ralph Lauren stretla pracovne s Meghan a krátko na to, 3. júla,  došlo k zoznámeniu americkej herečky a Harryho.

 

Meghan ešte 30. júna točila seriál Kravaťáci, o päť dní neskôr sa objavila po boku Violet v lóži na tenisovom turnaji vo Wimbledone. Nápovedou je aj instagramová fotka, ktorú Meghan zdieľala na svojom účte 3. júla. Je na nej fotka s nápisom "Kiss me”, ktorú herečka doplnila odkazom “Lovehearts in London”. O deň neskôr nezabudla Violet za všetko poďakovať.

 

Takéto dôkazy by pred súdom asi neobstáli, ale Telegrapg si je istý, že sa všetko odohralo podľa tohto scenára. Violet zatiaľ so smiechom mlčí. „Nechám to na iných ľudí, aby to keď tak prezradili,“ povedala tajuplne. „Je to úžasný príbeh a som si istá, že spolu budú veľmi šťastní. Som proste šťastná, že sú šťastní. Sú nádherný pár,“ dodala na adresu Harry a Meghan.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies