Vido sa vrátil do Nitry, chce si dokončiť školu

NETKY.SK • 13 August 2014, 15:19 • 2 min
Vido sa vrátil do Nitry, chce si dokončiť školu

NITRA - Ešte nedávno slovenský basketbalový reprezentant Roman Vido sa po sezóne strávenej vo štvrtoligovom francúzskom tíme Basket Club Nord Ardéche vrátil do Nitry, kde si bude obliekať dres miestneho MBK SPU.

slovakia

left justify in out

"Jedným z dôvodov je, že si chcem dokončiť vysokú školu, kde ma čakajú ešte dva roky. Ťažko mi je dnes hovoriť, aké mám očakávania od sezóny, pretože príprava sa len začala a družstvo ešte nie je pokope, takže múdrejší budeme neskôr," uviedol podľa nitra.sme.sk 26-ročný krídelník (nar. 4. februára 1988). Vido na Slovensku naposledy pôsobil v rodnej Handlovej, predtým šesť rokov hral v Nitre, s ktorou získal zlatú medailu v extralige 2008/2009 a celkovo štyri kovy. 

 

Dvestoštyri centimetrov vysoký krídelník naposledy reprezentoval seniorský výber SR v kvalifikácii ME 2013, kde v desiatich zápasoch mal priemery 6,1 bodu a 4,3 doskoku na jeden duel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies