VIDEO: Zaujíma vás aký výhľad má pilot? Z Londýna do San Franciska za tri minúty

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 17:05 • 2 min
VIDEO: Zaujíma vás aký výhľad má pilot? Z Londýna do San Franciska za tri minúty

Zaujímalo vás niekedy, aký výhľad majú z kokpitu lietadla piloti? Dave Wallsworth, pilot British Airways, natočil pri ceste z londýnskeho Heathrow do San Franciska časozberné video a jedenásťhodinový rokov sa mu tak podarilo smrsknout do necelých 3,5 minúty.

slovakia

left justify in out

Nekonečná záplava mrakov a slnka. Tak vyzerá za dňa "kancelária" pilotov, ako zdokumentoval Wallsworth na svojom časozbernom videu. Epický let z Veľkej Británie až do Kalifornie absolvoval v najväčšom dopravnom lietadle sveta, Airbus A380, píše agentúra Caters News.

 

Pri ceste do San Franciska tento velikán nebies preletel cez Island a Grónsko, odkiaľ zamieril k pobrežiu Severnej Ameriky a cez USA ďalej na západ.

 

Spoločnosť Airbus v zime oznámila, že najväčšie osobné dopravné lietadlá na svete, prezývané superjumbo, prestane vyrábať. Lietadlo aktuálne obsluhuje aj jednu z najdlhších liniek na planéte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies