Verejnú dopravu v Bratislavskom kraji ovplyvnia viaceré dopravné uzávery

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 16:30 • 2 min
Verejnú dopravu v Bratislavskom kraji ovplyvnia viaceré dopravné uzávery

BRATISLAVA - Verejnú dopravu na území Bratislavského kraja ovplyvnia v najbližších dňoch viaceré dopravné uzávery. Informovala o tom Eva Vozárová, hovorkyňa Bratislavskej integrovanej dopravy (BID), koordinátorka Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK).

slovakia

left justify in out

V sobotu (22. 4.) v čase medzi 8.30 a 14.30 h nebude pre športové podujatie zachádzať linka 56 k obchodnému centru. Spoje budú premávať iba po Tbiliskú, obsluhovať tak nebudú zastávky OC Rača, Púchovská a Karpatské námestie. V Limbachu budú až do odvolania pre neohlásenú rozkopávku na komunikácii regionálne autobusové linky 521 a 531 skrátené po zastávku Limbach, Kruhový objazd. Pre rekonštrukciu cesty medzi Kráľovou pri Senci a Hrubou Boršou budú od pondelka (24. 4.) do soboty (27. 5.) presmerované autobusové regionálne linky 609, 658 a 659 cez Kostolnú pri Dunaji.

 

Zavedené budú výlukové cestovné poriadky s posunmi odchodov od Hrubej Borše po Veľké Úľany a Jelku. BID zároveň pripomína, že už prebiehajúce rekonštrukcie ciest na trase Doľany – Budmerice – Báhoň a zároveň Doľany – Dolné Orešany ovplyvňujú regionálne autobusové linky 506, 545, 550 a 551. Tie jazdia výlukovými trasami, pričom cestovné poriadky linky 506 budú od pondelka z organizačných dôvodov zmenené. Ukončenie prác sa odhaduje do 30. júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies