VIDEO Za vyradením Kamerunu aj totálny skrat Songa

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 11:23 • 2 min
VIDEO Za vyradením Kamerunu aj totálny skrat Songa

MANAUS - Nádeje Kamerunu na postup do osemfinále XX. majstrovstiev sveta v Brazílii pochoval aj nezmyselný skrat záložníka Alexa Songa v stredajšom zápase A-skupiny proti futbalistom Chorvátska (0:4).

slovakia

left justify in out

Stredopoliar FC Barcelona v závere prvého polčasu nepotvrdil úlohu lídra v kádri Afričanov, keď svojím nezmyselným zákrokom na Maria Mandžukiča oslabil "neskrotných levov". Song udrel päsťou do chrbta útočníka Bayernu Mníchov pri jednom z bežeckých súbojov a rozhodca Pedro Proenca Afričana bez mihnutia oka vylúčil. Kamerun v tom čase prehrával 0:1 a živil svoje osemfinálové nádeje, ale v druhom polčase trikrát inkasoval a už po dvoch stretnutiach nemá šancu na účasť vo vyraďovacej fáze turnaja.

 

 

Konanie bývalého hráča londýnskeho Arsenalu A. Songa bolo o to nezmyselnejšie, že k nemu prišlo na polovici súpera, pričom lopta bola ďaleko od miesta priestupku. Dvadsaťšesťročný hráč Kamerunu opäť potvrdil, že africké národné výbery často doplácajú okrem horšej taktickej pripravenosti aj na zlú disciplínu. 

 

Zverenci nemeckého trénera Volkera Finkeho nemajú po dvoch dueloch na konte ani bod a o dvoch postupujúcich do osemfinále MS 2014 sa rozhodne medzi trojicou Brazília, Mexiko (obaja po 4 body), Chorvátsko (3 body). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies