Polícia obvinila Kysučana, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu napriek zákazu

NETKY.SK • 22 Február 2023, 08:36 • 2 min
Polícia obvinila Kysučana, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu napriek zákazu

KRÁSNO NAD KYSUCOU - Policajti obvinili 23-ročného muža z Krásna nad Kysucou v okrese Čadca z trestných činov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriely Kremeňovej viedol v nedeľu (19. 2.) v Krásne nad Kysucou osobné auto BMW. "Pri dychovej skúške mu policajti namerali 2,33 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Preverovaním zistili, že vodič má súdom právoplatne uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá," uviedla krajská policajná hovorkyňa. "Policajti obmedzili obvinenému mužovi osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar. Poverený príslušník PZ skončil skrátené vyšetrovanie a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža," dodala Kremeňová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies