VIDEO: Výkon Anglicka proti Poľsku: Niektorí hráči Albionu dostali tabletky na spanie

NETKY.SK • 19 Október 2012, 10:17 • 2 min
VIDEO: Výkon Anglicka proti Poľsku: Niektorí hráči Albionu dostali tabletky na spanie

VIDEO Výkon Anglicka proti Poľsku Niektorí hráči Albionu dostali tabletky na spanie - Futbal VARŠAVA – Reprezentácia Anglicka v stredu odohrala kvalifikačný zápas na MS 2014 proti Poľsku a po nevýraznom výkone odchádzali domov s jedným bodom za remízu. Ni

slovakia

left justify in out

imgVARŠAVA – Reprezentácia Anglicka v stredu odohrala kvalifikačný zápas na MS 2014 proti Poľsku a po nevýraznom výkone odchádzali domov s jedným bodom za remízu. Niektorí hráči však v noci pred zápasom dostali tabletky na spanie, aby sa vyrovnali s 20-hodinovým oneskorením zápasu.

Keď sa v utorok večer zápas odložil kvôli nespôsobilému trávniku, mali niektorí hráči Anglicka, ktorí pred zápasmi pravidelne berú stimulačné kofeínové tabletky, problém so spánkom. Hráči, ktorí mali najväčšie problémy zaspať, dostali tabletky na spanie. Otázkou zostáva, aký vplyv môžu mať takéto tabletky na výkonnosť hráčov.

Poľsko zvládlo zápas na premočenom ihrisko lepšie než anglickí hráči, ktorí vyzerali tak, že bol pre nich väčší problém odložený začiatok zápasu ako podmáčané ihrisko.
Hodgson po zápase povedal: "Mám dojem, že začiatkom týždňa boli hráči ostrí a čulí. Dnes som však už ten dojem nemal. Neviem, či to bolo kvôli extra noci, premočenému ihrisku alebo sme dnes len nehrali dobre. Prekvapilo ma, prečo v noci pred zápasom nezavreli zaťahovaciu strechu, keď pršalo. Ale taký je život a my sa s tým vyrovnáme. Nechcem ospravedlňovať náš výkon odloženým štartom alebo poveternostnými podmienkami. "

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=aMtGyV0bjfw"}}

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=jheVF8q9p2Q"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies