VIDEO Veľkonočné posolstvo OSN vykresľuje migráciu v ružových farbách

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 17:00 • 2 min
VIDEO Veľkonočné posolstvo OSN vykresľuje migráciu v ružových farbách

NEW YORK - OSN si pripomenula veľkonočné sviatky typicky svojsky. Kresťanom odkázala, že v pohybe je 244 miliónov migrantov a že sa treba o nich postarať...

slovakia

left justify in out

OSN zároveň tvrdohlavo opakuje, že migrácia je neodvrátiteľná, nevyhnutná a potrebná. V manipulatívnom videu ukazuje na jednej strane trpiacich migrantov a na druhej strane tých istých migrantov, ktorí prinášjú schopnosti a sú úspešní. A pripomína, že v pohybe je 244 miliónov migrantov.

 

 

 

 

Áno, vieme o nich, píše server Stredoevropan.cz. Celá západná a severná Európa čelí vlne kriminality všetkého druhu a krajiny ako Švédsko radšej odmietajú viesť štatistiky o etnicite páchateľov, aby nedali do rúk kritikov pádne argumenty. Śtátna kasa sa zvíja v kŕčoch, pretože väčšina migrantov je na nejakej forme podpory. Londýn prvýkrát po dvesto rokoch prekonal v zločinnosti New York a druhé najväčšie mesto Birmingham na tom nie je lepšie.

 

V Nemecku sa po uliciach naháňajú gangy cudzincov s mačetami a vo Viedni podniká polícia razie v centre mesta, aby zakročila proti zločineckým skupinám migrantov.

 

Len v strednej Európe je kľud. Tak si ho nenechajme vziať...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies