Polícia zatkla vo vlaku Ukrajinca. Odhalil ho pes

NETKY.SK • 26 Apríl 2022, 13:02 • 2 min
Polícia zatkla vo vlaku Ukrajinca. Odhalil ho pes

BRATISLAVA - Policajti železničnej polície zadržali podozrivého občana Ukrajiny v rámci drogovej trestnej činnosti. Príslušníci colného úradu vykonávali dohľad a daňový dozor v medzinárodnom vlaku smerujúcom z Kútov do Bratislavy za pomoci služobného psa, ktorý označil jednu z batožín.

slovakia

left justify in out

V utorok o tom informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Silvia Šimková s tým, že k prípadu došlo v sobotu (23. 4.).

 

img

ilustračné foto

 

„V ruksaku sa našli štyri kusy igelitových zatavených vrecúšok s obsahom zelenej sušenej rastliny, ktorých predbežným expertíznym skúmaním sa zistilo, že ide o Cannabis – marihuanu s hmotnosťou 715,62 gramu v minimálnej hodnote 3 578 eur,“ uviedla Šimková.

 

img

 

Policajti obmedzili 27-ročného Milana Anatola P. na osobnej slobode a eskortovali ho na oddelenie železničnej polície. Vyšetrovateľ bratislavskej polície ho obvinil z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

 

Prečítajte si tiež: Muž so zbraňou napadol mladíkov na detskom ihrisku

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies