Mick Jagger pôjde do nemocnice, čaká ho vážna operácia

NETKY.SK • 2 Apríl 2019, 08:17 • 2 min
Mick Jagger pôjde do nemocnice, čaká ho vážna operácia

LONDÝN - Britský spevák a skladateľ Mick Jagger sa pripravuje na operáciu, vážny zákrok podstúpi už tento týždeň.

slovakia

left justify in out

Legendárna kapela The Rolling Stones mala v čase od 20. apríla do 29. júla absolvovať turné s názvom No Filter po Severnej Amerike. Tento víkend však zarmútili svojich fanúšikov, lebo oznámili, že kvôli zdravotným problémom Micka Jaggera sa tieto vystúpenia musia preložiť.

 

Hudobníci uviedli, že lekári Mickovi neodporučili absolvovať toto turné, nakoľko by sa mal v čo najkratšom čase podrobiť závažnému zákroku so srdcom. Spevákovi budú totiž vymieňať chlopňu. Operácia je naplánovaná už na tento týždeň.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hé Marseille, passons la nuit ensemble! #stonesnofilter

Príspevok, ktorý zdieľa Mick Jagger (@mickjagger),

O náhrade srdcovej chlopne sa špekulovalo už dlhšie, ako prvý o nej informoval v pondelok server Drudge Report. Podľa jeho informácii by sa mala operácia uskutočniť v piatok v New Yorku. Lekári predpokladajú, že spevák by sa mal úplne zotaviť do leta, kedy by mohol pokračovať aj v turné so svojou kapelou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @officialkeef love Mick

Príspevok, ktorý zdieľa Mick Jagger (@mickjagger),

Jagger si však z operácie zrejme ťažkú hlavu nerobí, podľa paparazzi záberov si totiž posledné dni užíval plnými dúškami spoločne s rodinou v Miami.  Hudobník ale prezradil, že ho nesmierne mrzí sklamanie fanúšikov, ktorí sa tešili na jarné vystúpenia The Rolling Stones. "Som zničený, že muselo dôjsť k odkladu turné, ale budem sa veľmi snažiť, aby som bol čo najskôr opäť na pódiu," vyhlásil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019 - all about writing, recording....and a tour !

Príspevok, ktorý zdieľa Mick Jagger (@mickjagger),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona