VIDEO: V luxusnom nočnom klube zomrelo 16 ľudí!

NETKY.SK • 23 Január 2022, 17:11 • 2 min
VIDEO: V luxusnom nočnom klube zomrelo 16 ľudí!

YAOUNDÉ - Plamene zachvátili v nedeľu v skorých ranných hodinách klub v kamerunskom hlavnom meste Yaoundé. Zranenia utrpelo najmenej 8 osôb.

slovakia

left justify in out

Požiar vypukol približne o 02: 30 v nočnom klube vo štvrti Bastos, v ktorej sa nachádzajú zahraničné ambasády či sídla diplomatických misií. S odvolaním sa na vyhlásenie tamojšej vlády o tom informovali agentúry Reuters a AFP. 

 

 

Podľa vyjadrenia vlády ho spôsobila zábavná pyrotechnika, ktorú tu často používajú. Plamene zachvátili strop budovy, na mieste následne došlo aj k viacerým výbuchom, údajne plynových fliaš, pričom ľudia v panike vybiehali na ulicu.

 

Prípad vyšetrujú miestne úrady. Identitu ani národnosť obetí a zranených dosiaľ nezverejnili. Tragédia sa stala v čase, keď sa v Kamerune koná Africký pohár národov a v krajine je tak množstvo futbalistov, fanúšikov a funkcionárov z celej Afriky.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: V Trenčíne horelo. Zomrel jeden človek

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies