VIDEO: V Bratislave sa začal jedinečný One Way Fest!

NETKY.SK • 17 Jún 2022, 20:11 • 2 min
VIDEO: V Bratislave sa začal jedinečný One Way Fest!

BRATISLAVA – Organizátori kresťanského multižánrového open air festivalu sa rozhodli, že podujatie sa bude konať tento rok hneď na troch miestach. Z nášho hlavného mesta sa presunie do Prahy, kde sa uskutoční od 5. do 7. augusta na Letenskej pláni. Sériu uzavrú 18. až 20. augusta v Banskej Bystrici v Parku SNP.

slovakia

left justify in out

Festival potrvá na bratislavskom Tyršovom nábreží do nedele. V piatok odštartovali hudobný program Romani Archa, James Evans Family Band a Tymy. Okrem nich sú na programe aj Frendi, Vierka Berkyová a rečník Henry Hinn.

 

 

Konali sa tiež zaujímavé prednášky o tom, ako byť fit a nezblázniť sa, či sa dá prežiť bez porna alebo o vyslobodení z drogovej závislosti.

 

Na svoje si prišli aj najmladší návštevníci a návštevníčky, pre ktorých pripravili množstvo detských atrakcií a workshopov zameraných na šport a kreatívnu činnosť.

 

Sobotňajší hudobný program sa začne o 16:30 vystúpením kapely Tarzus. Po nich sa na pódiu predstavia Geboorah, Rejoice, Rockstanders a Henry Hinn.

 

 

Opäť dostanú miesto aj prednášky, tentoraz o manželstve, rodičovstve, mužoch a ženách alebo uzdravovaní z ťažkých chorôb. Začnú sa o 10:00. Svoj príbeh prídu prerozprávať herečka Mary Bartalos s manželom Adym. Po celý deň bude zabezpečený aj pestrý program pre deti.

 

Podujatie ukončí charizmatická bohoslužba, ktorá sa začne o 10:00.

 

Organizátori zabezpečili aj street food zónu s výborným jedlom a nápojmi, chill out zónu aj oddychovú zónu pre mamičky s deťmi.

 

 

Prvý ročník One Way Festu sa konal v roku 2020 v Nitre, druhý vlani v Banskej Bystrici.

 

Prečítajte si tiež: Radili mu, aby bol ticho, napomínali ho, aby prestal. On však neposlúchol a dobre urobil!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies