Žena priviezla do banky svoje úspory, vážili štyri tony

NETKY.SK • 18 August 2020, 08:51 • 2 min
Žena priviezla do banky svoje úspory, vážili štyri tony

Poriadnu prácu mali pracovníci banky v čínskej provincii Če-ťiang s uložením životných úspor istej klientky. Tá priviezla na pobočku vrecia s mincami, ktoré dohromady vážili štyri tony, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Ak by ste chceli našetriť podobnú sumu peňazí v porcelánových pokladničkách, potom by ste ich potrebovali zrejme značné množstvo. Nemenovaná Číňanka totiž minulý týždeň priniesla do banky štyri tony mincí.

 

img

 

Pracovníci banky pomohli žene vyskladať úspory z auta a začalo nekonečné prepočítavanie mincí. Podľa manažéra banky bol síce používaný stroj na počítanie mincí, napriek tomu boli potrební štyria ľudia na triedenie, balenie alebo čistenie peňazí.

 

Po piatich dňoch počítania sa zamestnanci banky konečne dopracovali k výslednému číslu. Vo vreciach bolo uložené v prepočte okolo 84 000 eur. Hotovosť zamierila na bankový účet a klientka tak mohla spokojne odísť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies