VIDEO V banke na Floride sa odohrala rukojemnícka dráma, lupiča zatkli

NETKY.SK • 1 December 2016, 17:58 • 2 min
VIDEO V banke na Floride sa odohrala rukojemnícka dráma, lupiča zatkli

JACKSONVILLE - Zatknutím zlodeja a oslobodením 11 rukojemníkov sa dnes skončila rukojemnícka dráma v banke v meste Jacksonville v americkom štáte Florida. Lupič zadržiaval v banke 11 rukojemníkov. Polícia s ním krátko vyjednávala a následne ho pri zásahu zatkla.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na vyhlásenie úradu šerifa v Jacksonville o tom informovala agentúra AP. Úrad šerifa na Twitteri napísal, že rukojemníkov oslobodili po dvoch hodinách od začiatku celého incidentu. Na mieste zasahovali príslušníci elitného komanda SWAT a policajní vyjednávači.

 

 

Miestna polícia dostala informáciu o lúpeži v Community First Credit Union dnes krátko po 9.00 h miestneho času, uviedla hovorkyňa polície Melissa Bujedová. Agentúra AP citovala správy o tom, že na mieste činu niekoho zastrelili. Tieto informácie však polícia nepotvrdila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies