Lájoš Klein poslal ďalší exportný odkaz UFC

NETKY.SK • 16 Február 2020, 17:25 • 2 min
Lájoš Klein poslal ďalší exportný odkaz UFC

ŠAMORÍN - Prvý tohtoročný galavečer zmiešaných bojových umení (MMA) organizácie Oktagon pod názvom Prime 3 v Šamoríne nezostal nič dlžný svojim predchodcom. Práve naopak, množstvom kvalitných súbojov minimálne prekonalo oba predošlé menšie podujatia typu Prime. Celá "plejáda" ukončení z pohľadu nie len laického priaznivca, ale aj skúsenejšieho novinára by mohla kľudne konkurovať číslovanému turnaju. Jasným dôkazom je fakt, že bodoví rozhodcovia počas celého galavečera v šamorínskom X-Bionic Sphere aréne "zasahovali" len raz.

slovakia

left justify in out

 

Štrbák neudržal tempo s mladým Legierskim 
Práve titulový súboj v ľahkej váhe medzi ostrieľaným Miroslavom "Wolverinom" Štrbákom a mladým Poliakom Mateuszom "Dynamitom" Legierskim prinieslo po 5-kolovom súboji rozuzlenie v podobe verdiktu bodových rozhodcov. Tí sa priklonili na stranu Legierskeho, ale z rozdielneho verdiktu, keď úvodný bodový rozhodca stanovil skóre 47:48 pre Štrbáka, no ďalší dvaja pomerom 48:47 a dokonca 49:46 rozhodli o výhre Poliaka. "Splnil som si sen. Tento opasok mi nikto nevezme," dodal po výhre Legierski, ktorý si tak aj naďalej udržuje neporaziteľnosť. 

 

"Lájoš" Klein poslal ďalší jasný odkaz UFC
Adeptov na avizovaný výkon večera bolo niekoľko, no po ďalšom nekompromisnom Head Kicku si odmenu vo výške 2.000 eur, ale najmä ďalšie exportné víťazstvo odniesol Ľudovít "Lájoš" Klein. Už dlho sa vie, že okolo Lájoša pokukuje najprestížnejšia organizácia sveta UFC. Čoskoro by sa mohol stať vôbec prvým Slovákom v tejto súťaži, čo nám potvrdil v pozápasovom rozhovore. "Som ako náhradník na marcový turnaj UFC v Londýne. Budú tam 3 zápasy v mojej váhe. Keď sa niekto zo šiestich zápasníkov zraní, mal by som nastúpiť," uviedol Klein, ktorý väčšinou nastupuje v pérovej váhe (do 65,8 kg). V súboji proti Poliakovi Lukaszovi Sajewskemu však nastupoval v ľahkej váhe do 70 kg, no podľa vlastných slov mu vyhovuje aj 70-tka. "Cítil som sa veľmi dobre. Zhadzovanie bolo bez problémov a mal som životnú výhru. Vo svete sa však chcem orientovať na 66-ku," dodal. 

 

"Ja som v príprave celý rok," dodal odchovanec trnavského SFG
Aktuálne čaká Lájoša pár dní voľna a ihneď potom sa pustí do prípravy. "Ja som celý rok v príprave. Budem čakať na ďalšie ponuky, či už prídu v marci alebo neskôr, chcem byť pripravený. Nevylučujem ani to, že si ešte buchnem v Oktagone," povedal odchovanec trnavského Spartakus Fight Gymu. Odpovede na ďalšie zaujímavé otázky vrátane toho, či sa podľa Lájoša ukáže Attila Végh tento rok v klietke, nájdete v reportáži. Zároveň pripravujeme ďalší materiál z turnaja, vrátane pozápasového rozhovoru s Gáborom Borárosom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona