VIDEO Útok veľkým nožom zachytili na videu. Kde inde, keď nie v Londýne?

NETKY.SK • 2 Jún 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Útok veľkým nožom zachytili na videu. Kde inde, keď nie v Londýne?

LONDÝN - Keď dovolíte, aby vám po meste behali mladíci s dlhými nožmi, koledujete si o poriadny malér. Scéna z južného Londýna ukazuje, že nôž v meste má snáď každý a s nožom v tele môžete skončiť aj za drobnosť.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré koluje po internete, má dátum streda 30. 5. Adresa London Road v Croydone, píše server stredoevropan.cz, ktorý na vzrastajúcu kriminalitu v hlavnom meste Anglicka dlhodobo upozorňuje.

 

Rad áut stojacich v zápche. Jedno z nich sa náhle rozhodne z rady vyjsť, lenže vodič si nevšimne, že vedľa neho stojí cyklista. Takmer došlo k zrážke, cyklista musel zísť z bicykla. Toho dopálilo natoľko, že auto, ktoré vzápätí zastalo, dobehol s obrovským nožom v ruke a zúrivo sa snažil rozbiť okná, skúšal otvoriť dvere a to zo všetkých strán ako nepríčetný. Keď mu na pomoc pribehli ďalší kumpáni, biely vodič radšej vybehol cez dvere a uteká ako o život.

 

A o ten mu zjavne šlo, pretože to, čo držal nepríčetný černoch v ruke, nebol nôž, ale taká menšia zubatá mačeta.

 

Pozrite si to a zvážte návštevu Londýna. Iba pred nedávnom sme informovali, že moslimského starostu Londýna viac ako kriminalita trápi, aby pouliční muzikanti mohli dostávať peniaze aj prostredníctvom kariet a že v meste je málo čiernych cyklistov.

 

No, my si naopak myslíme, že čiernych cyklistov s obrovskými žabykláčmi je v Londýne až priveľa...

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies