VIDEO Tyson vyletel po moderátorovi: Si kus ho**a!

NETKY.SK • 12 September 2014, 14:29 • 2 min
VIDEO Tyson vyletel po moderátorovi: Si kus ho**a!

TORONTO – O bývalom boxerskom šampiónovi Mikeovi Tysonovi (48) je známe, že je búrlivák. Jeho minulosť je pestrá a takisto aj jeho register trestov. Znásilnenie, za ktoré sedel v base je pre neho stále citlivou témou.

slovakia

left justify in out

Mike Tyson sa objavil v kanadskej televízii, aby vyjadril podporu kontroverznému starostovi Toronta Robovi Fordovi. Moderátor Nathan Downer sa ho opýtal, či si nemyslí, že jeho odsúdenie za znásilnenie v roku 1992 nemôže starostovi Fordovi vo voľbách uškodiť. A potom to začalo.

 

Bývalý šampión bol najskôr pokojný, avšak svoje emócie neovládol. "Si negatívny. Stretol som sa so starostom a nie je nič, čo by s tým mohli urobiť,“ začal ešte pokojne. "Vyzeráš ako milý chlapík, ale v skutočnosti si iba kus ho**a. Po**b sa, tá (otázka) bola kus ho**a,“ hneval sa Tyson.

 

Keď sa ho moderátor opýtal ďalšiu otázku: „Čo je podľa vás viac na nervy hranie, alebo boxovanie?“ Tyson opäť zareagoval podráždene: „Viac na nervy je rozprávať sa s takým potkaním kusom ho**a ako si ty.“ Keď moderátor chce rozhovor uzavrieť, Mike mal posledné slovo: "Po**b sa!"

 

Tyson bol v roku 1992 odsúdený za znásilnenie a zo svojho šesťročného trestu si odsedel tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies