VIDEO Trpíte bolesťou hlavy? Teraz sa jej zbavíte bez liekov, tento muž vám poradí, ako!

NETKY.SK • 24 August 2018, 11:58 • 2 min
VIDEO Trpíte bolesťou hlavy? Teraz sa jej zbavíte bez liekov, tento muž vám poradí, ako!

Ak mávate migrény, určite venujte pozornosť nasledovnej rade.

slovakia

left justify in out

Bolesť hlavy potrápila aspoň raz v živote takmer každého z nás, a tak určite dobre viete, že na nálade to nikomu nepridá. Príčin, ktoré ju spôsobujú, môže byť naozaj veľa. Obvykle je prvé, po čom v takom prípade siahneme, pohár vody, ak sa situácia nezlepšuje, užijeme tabletku. To už možno ale potrebovať nebudete. Istý muž sa totiž rozhodol posunúť svoju „zázračnú“ metódu ďalej a prostredníctvom videa vysvetľuje, ako sa s migrénou vysporiadať do dvoch minút. A vraj to naozaj funguje!

 

Kamil, ako si tento youtuber hovorí, tvrdí, že na to, aby sme sa bleskovo zbavili bolesti hlavy stačí, ak si položíme tri otázky, na ktoré si zároveň aj odpovieme:

1. Kde je vaša bolesť hlavy?

2. Akej je farby?

3. Akého je tvaru?

Tento proces zopakujte štyrikrát za sebou. Potom by sa vaša bolesť mala definitívne stratiť.

 

Používatelia, ktorí video komentovali tvrdia, že to naozaj funguje. Údajne sa im podarilo zbaviť aj veľmi nepríjemnej bolesti. Ako to teda funguje? Kamil tvrdí, že každá bolesť začína v našej mysli. Je to niečo, na čo sa sústredíme a tým to zhoršujeme. "Takže ak začneme našu pozornosť venovať niečomu inému, mozog dostane správu o tom, že sme si vedomí našej bolesti a v tom momente sa jej začne zbavovať," tvrdí „liečiteľ“.

 

Tento trik by sa dal aplikovať nielen na bolesť hlavy, ale aj na akúkoľvek inú bolesť, ktorú cítime. Ide o odvedenie našej pozornosti od samotnej bolesti, v dôsledku čoho sa uvoľňuje. Kamil zároveň všetkým odkazuje, že pokiaľ jeho rada nezaberie na prvýkrát, treba to skúšať znova a výsledky sa dostavia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies