Vláda stále nechválila prísnejšie opatrenia pre nezaočkovaných. Strana SaS si zobrala čas na rozmyslenie

NETKY.SK • 18 November 2021, 10:52 • 2 min
Vláda stále nechválila prísnejšie opatrenia pre nezaočkovaných. Strana SaS si zobrala čas na rozmyslenie

BRATISLAVA - Konečnú dohodu týkajúcu sa sprísnenia opatrení by mohla verejnosť poznať už dnes, po rokovaní vlády.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie vlády o sprísnení protipandemických opatrení sa v utorok (16. novembra) odložilo na žiadosť ministrov SaS, ktorí chceli návrhy prediskutovať v strane. Pred štvrtkovým rokovaním vlády, ktorá má rozhodnúť o podobe nových sprísnených pravidiel, to uviedol minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO).

 

Povedal, že kabinet má záujme rozhodnúť o nových opatreniach ako celok, nie väčšinou, aby to časť koalície negatívne komunikovala. Naď verí, že sa na štvrtkovom rokovaní podarí dohodnúť a schváliť nové opatrenia, ktoré pomôžu zlomiť negatívnu krivku. "Keby to bolo na mne, prijal by som opatrenia, ktoré znížia mobilitu, ale zároveň nebudú trestať zaočkovaných," povedal minister.

 

Vláda by na štvrtkovom rokovaní mala sprísniť protipandemické opatrenia. Výrazne sa má obmedziť mobilita nezaočkovaných, týkať sa to bude vstupu do obchodov, prevádzok, ale i verejných podujatí. V utorok sa ako možné riešenie spomínal aj lockdown.

 

Mohlo by vás zaujímať: Slovensko v úmrtnosti na koronavírus opäť obsadilo popredné priečky

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies