VIDEO: Toto je najrýchlejšia metóda, ako olúpať cesnak!

NETKY.SK • 24 Jún 2019, 14:03 • 2 min
VIDEO: Toto je najrýchlejšia metóda, ako olúpať cesnak!

Toto rozhodne musíte vyskúšať, pri varení ušetríte kopec času!

slovakia

left justify in out

Všetci veľmi dobre vieme, že cesnak možno považovať doslova za superpotravinu. So svojou nezameniteľnou chuťou a arómou je nenahraditeľnou ingredienciou do najrôznejších jedál. Okrem toho obsahuje množstvo minerálnych látok a vitamínov, ktoré nášmu telu pomáhajú v boji s parazitmi, baktériami a posilňujú imunitný systém. Odborníci ho dokonca považujú za prírodné antibiotikum.

 

Pokiaľ ste milovníkmi ázijskej kuchyne, viete, že pri príprave jednotlivých jedál je cesnak nepostrádateľný. A používa sa naozaj hojne. Ak teda máte do varenia použiť desať strúčikov cesnaku, jeho čistenie vám zrejme nejaký ten čas navyše zaberie. Valentina Lordová, kanadská dizajnérka počítačových hier, sa však na sociálnej sieti podelila so svojou výnimočnou metódou.

 

img

 

Video, ktoré Valentina publikovala, sa veľmi rýchlo stalo hitom. Žena na ňom šikovne pomocou zapichnutia noža do strukov „vypáči“ cesnak z hlavičky tak, že už nie je nutné žiadne ďalšie pracné šúpanie.

 

Väčšina používateľov bola z tohto triku nadšená, no našli sa aj takí, ktorým sa olúpať cesnak týmto spôsobom nepodarilo. Nepochybne závisí od konkrétnej odrody, no pokiaľ má cesnak pevnú šupku, nemal by to byť žiaden problém. Určite to treba vyskúšať!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies