VIDEO Sulík paroduje Fica: Červená kravata, Gottwaldova busta a rozpráva o detstve!

NETKY.SK • 13 Január 2014, 11:11 • 2 min
VIDEO Sulík paroduje Fica: Červená kravata, Gottwaldova busta a rozpráva o detstve!

BRATISLAVA – Aj politici majú zmysel pre humor! Predseda opozičnej strany SaS Richard Sulík sa rozhodol, že natočí spolu so straníckym kolegom Martinom Poliačikom paródiu na video, ktoré prednedávnom uverejnil Robert Fico.

slovakia

left justify in out

Richard Sulík si obliekol bielu košeľu, červenú kravatu a “zahral” sa na predsedu vlády. Martin Poliačik si “zahral” ministra kultúry Mareka Maďariča. V miestnosti, kde sa celý rozhovor nahráva je plno symbolov, ktoré odkazujú na komunistickú minulosť Roberta Fica.

Okrem Sulíkovej Červenej kravaty, ktorú má Fico veľmi rád, je tam aj busta Klementa Gottwalda a Coca-Cola, ktorú si údajne Robert Fico objednal v konšpiračnom byte pri vyjednávaní so šéfom Penty Haščákom. Za Sulíkom sa vedľa Gottwaldovej busty nachádzajú Leninove spisy a za Martinom Poliačikom je položená kniha s názvom „Späť k Marxovi“.

Sulík si uťahuje napríklad z toho ako Robert Fico opisuje svoje detstvo: "Vieš Martin, vyrastali sme bez mobilu, internetu, bez tabletu, a tým pádom bolo aj tých hračiek menej. Ja napríklad som mal húpacieho koníka. Mal som ho rád."

Predseda SaS naráža vo videu na premiéra hneď niekoľkokrát. “Ľudia robili od skorého rána. Vlastnými rukami. To nie je ako dnes, že kadejaký truľo obstará vlastnou hlavou 30 či 50 miliónov,” pripomína Sulík záznam z kazety, kde hovorí “hlas podobný Ficovmu”.

Pôvodné video Roberta Fica s Marekom Maďaričom.

Prvá paródia na premiérove video.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies