VIDEO: Stoch opäť parádne skóroval: Pre takéto góly chodia ľudia na štadióny, rozplýval sa kouč Slavie

NETKY.SK • 14 December 2018, 11:02 • 2 min
VIDEO: Stoch opäť parádne skóroval: Pre takéto góly chodia ľudia na štadióny, rozplýval sa kouč Slavie

PRAHA - Slovenský futbalista Miroslav Stoch bol opäť ústrednou postavou českého klubu Slavia Praha. Rodák z Nitry sa vo štvrtkovom dueli C-skupiny Európskej ligy 2018/2019 proti Zenitu Petrohradu výstavnou strelou podieľal na spečatení víťazstva "zošívaných" 2:0, ktoré znamenalo aj postup Pražanov do jarného šestnásťfinále kontinentálneho pohára číslo dva.

slovakia

left justify in out

Slavia získala v "céčku" 10 bodov, víťazom skupiny sa v predstihu stal spomenutý Zenit, v drese ktorého vo štvrtok v druhom polčase vybehol na ihrisko ďalší Slovák Róbert Mak.

"Druhý gól je patentom Miňa Stocha, takú trajektóriu dokáže dať lopte snáď iba on, dokonca to dokázal svojou slabšou nohou, ak sa vôbec dá označiť za slabšiu. V prvej fáze to vyzeralo, že zaletí vedľa, ale bol z toho krásny gól, presne pre také chodia ľudia na štadióny," povedal lodivod českého mužstva Jindřich Trpišovský pre oficiálny web klubu. Stoch spoza pokutového územia vystrelil ľavačkou a zakrútil loptu priamo k žrdi, od ktorej sa odrazila priamo za chrbát brankára Michaila Keržakova.

 

 

"V zápase tvorí rozhodujúce momenty, ktoré tím upokoja. Jeho gól bol naozaj fantastický. Podobné góly dával, aj keď hral na kraji, teraz má na pozícii podhrotového útočníka viac času pripraviť si strelu, a to je jeho parketa," doplnil trénerove slová strelec prvého gólu Slavie Jaromír Zmrhal.

Semifinalista Pohára UEFA 1995/1996 postúpil do jarnej vyraďovacej fázy niektorej z európskych pohárových súťaží prvý raz od súťažnej sezóny 2007/2008. Vlani potreboval v A-skupine v záverečnom zápase proti kazašskej Astane na postup remízu, doma však prehral 0:1 a so súťažou sa rozlúčil.

 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies