IMT Smile a Nikol Štíbrová zverejnili videoklip k singlu Príliš osobná známosť

NETKY.SK • 6 November 2019, 21:15 • 2 min
IMT Smile a Nikol Štíbrová zverejnili videoklip k singlu Príliš osobná známosť

BRATISLAVA – Slovenská kapela IMT Smile a česká moderátorka a herečka Nikol Štíbrová zverejnili dnes videoklip k spoločnému singlu Príliš osobná známosť. Pesnička vznikla k rovnomennému filmu režisérky Marty Ferencovej na námet knižky Evity Twardzik Urbaníkovej, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta v januári budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Ivan Tásler pri ponuke zložiť skladbu k snímke o troch ženách, troch pohľadoch na život a troch spôsoboch vnímania lásky dlho neváhal a hneď, keď prišli od tvorcov filmu informácie, ako by si skladbu predstavovali, pustil sa do písania hudby.

 

"Nie som síce čitateľ Evitiných kníh, povedal som to aj jej, no poznáme sa asi dvadsať rokov, bola ešte pri našich prvých koncertoch a takisto dobre sa poznám aj s producentom filmu Petrom Núňezom, takže som vedel, že to bude fungovať. Bol som si istý, že to bude spolupráca s ľuďmi, ktorí si jeden druhého vážia a ktorí majú úctu k práci toho druhého. Rád robím s ľuďmi, ktorým na tom, čo tvoria, záleží, ktorí do toho idú naplno, so srdcom a ktorí to prežívajú a pri tejto spolupráci som to presne takto cítil. Sedela predo mnou partia ľudí, ktorí ten film milujú, sú o ňom presvedčení a chcú doň tú najlepšiu pieseň,“ povedal líder IMT Smile.


Tásler sa do skladania piesne naplno ponoril.

 

"Chcel som, aby v nej vyznel ten ženský motív, vedel som, že to nemôže byť len taký song. Tvorcovia filmu ma zároveň poprosili, aby tam s nami spievala nejaká žena, najlepšie z Čiech. Bolo mi jasné, že to musí byť niekto, kto sa bude vedieť do toho ženského príbehu celý vložit a keď som potom náhodne uvidel Nikol, ako niečo spieva na Instagrame, hneď som vedel, že je to tá najsprávnejšia osoba, ktorá by mala v tej piesni byť,“ priblížil Tásler, ktorý skladbu vytvoril v spoluautorstve s bývalou manželkou Annou Tásler Onderkovou. Tá k novinke napísala text.

 


Nikol Štíbrová podľa vlastných slov k Ivanovi spočiatku nemala veľkú dôveru. Myslela si, že si z nej známy slovenský hudobník robí žarty.

 

"IMT Smile poznám veľmi dobre, už pred 15-timi rokmi som bola ich veľký fanúšik a som dodnes, takže to je pre mňa veľká česť. Zo začiatku som si však myslela, že si Ivan zo mňa robí srandu. Vnímam ho totiž ako pána muzikanta a ja nie som nejaká speváčka... Hovorila som si, či to nie je nejaký chyták... Ale nebol... Snáď to teda celé dobre dopadne,“ poznamenala sympatická blondínka.

Videoklip režiséra Róberta Bošeľu pozostáva zo štúdiových záberov, ktoré dopĺňa zostrih scén z filmu. "Myslím, že je to veľmi pekne prestrihané, sú tam povyberané veľmi zaujímavé scény, sme tam aj my dvaja s Nikol ako spievame plus celá kapela IMT Smile,“ prezradil Tásler, ktorý má zároveň veľkú radosť, že skladba nezaznie len v záverečných titulkoch filmu.

 

"Tvorcovia sa rozhodli, že tá pesnička bude vo filme zakomponovaná aj trošku inak, z čoho sa veľmi teším. Sám ako divák milujem, keď pieseň vo filme umocní nejakú scénu...,“ skonštatoval hudobník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona