VIDEO Soví útok alebo knokaut v priamom prenose!

NETKY.SK • 13 November 2017, 14:33 • 2 min
VIDEO Soví útok alebo knokaut v priamom prenose!

Keď Bob Riach a Jo Bird fotografovali neďaleko mesta Bourne v anglickom grófstve Lincolnshire divú zver, stala sa pred ich zrakmi zaujímavá udalosť. Sovu, ktorá pristála na jednu z vetiev, za chvíľu zrazila druhá sova, ktorá si ju asi nevšimla. Obaja operenci sa však z nárazu oklepali a odleteli preč.

slovakia

left justify in out

Oboch fotografov si najala právna firma Pepperells, aby  zachytili zaujímavé momentky divej zvery spolu so značkou a ich logom. Podarilo sa im to parádne.

Hneď vedľa loga totiž pristála Sova obecná. Len čo dosadla na bidielko, za pár sekúnd ho z nej zrazila druhá sova. Náraz prekvapil obe, za chvíľu sa však oklepali a odleteli, píše server Novinky.cz.

 

"Nikdy som nič podobného nevidel. Keď sova pristála blízko značky, začal som natáčať video. Potom mi Jo povedal, že vidí druhú sovu. Všetko sa odohralo tak rýchle, že som si myslel, že si robí srandu.Potom som sa pozrel na video, a to, čo som uvidel, ma ohromilo," povedal Riach agentúre AP.

 

Spoločnosť Pepperells zamýšľa použiť fotografie a zábery na budúcu kampaň, ktorá bude zameraná na ochranu prírody a životného prostredia. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies