VIDEO Smerák Blaha prekvapil v priamom prenose: Finančné skupiny riadia tento štát

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 18:59 • 2 min
VIDEO Smerák Blaha prekvapil v priamom prenose: Finančné skupiny riadia tento štát

BRATISLAVA – Povedal poslanec vládneho Smeru-SD Ľuboš Blaha pravdu, alebo sa iba preriekol? Poslanec v televízii TA3 povedal, kto skutočne riadi tento štát.

slovakia

left justify in out

Ľuboš Blaha sa v diskusnej politickej relácii na TA3 stretol s Jurajom Miškovom (SKOK!), Andrejom Dankom (SNS) a Petrom Belinským (KDH).  Politici debatovali najmä o budúcnosti politiky na Slovensku. Dostali sa aj k témam korupcie: „Toto nemôže byť len o transparentnosti politiky,“ povedal Blaha a dodal: „Toto musí byť aj o transparentnosti biznisu.“ A potom poslanec Blaha prekvapil vetou: "Tu máte finančné skupiny, ktoré riadia tento štát."

 

 

"Nejaký bežný poslanec, čo zarába 3 500 euro, samozrejme, má dať majetkové priznanie, ale ten kľúčový problém je v týchto veľkých bankách, v týchto veľkých finančných skupinám. Tam je ten problém oligarchizácie," povedal poslanec za Smer-SD s tým, že by mala byť prísnejšia kontrola majetkov veľkých finančných skupín.

 

Celá diskusia politikov začína na videu okolo 01:05:00

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies