VIDEO Ricardo Medina Jr. zo Strážcov vesmíru sa priznal k vražde, spolubývajúceho zabil mečom

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 13:33 • 2 min
VIDEO Ricardo Medina Jr. zo Strážcov vesmíru sa priznal k vražde, spolubývajúceho zabil mečom

LOS ANGELES - Americký herec Ricardo Medina Jr., ktorý je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002), priznal vinu v prípade usmrtenia spolubývajúceho Josha Suttera.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom informovali zástupcovia kancelárie losangeleského okresného prokurátora. Ako informovali vo vyhlásení, 38-ročný rodák z Kalifornie sa priznal k vražde v afekte s použitím meča. Súdne pojednávanie s Medinom je naplánované na 30. marca, pričom herec čelí trestu odňatia slobody na šesť rokov. Odpykať by si ho mal v štátnom väzení. 

 

Video: Takto došlo k vražde Josha Suttera


Medina zabil Josha Suttera 31. januára 2015. Herec sa so Sutterom dostal do konfliktu kvôli svojej vtedajšej priateľke a počas hádky ho viac ráz bodol mečom. Útočník zavolal pomoc, no muža po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtveho. Medinu po incidente zatkli a neskôr aj prepustili. Vlani v januári ho obžalovali z vraždy. Herec koncom septembra vyhlásil, že je nevinný. 

Ricardo Medina Jr. účinkoval okrem spomínaného seriálu Strážcovia vesmíru napríklad aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies