VIDEO Preteky legiend ako ste ich ešte nevideli, držitelia svetových rekordov v priamom súboji!

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 12:30 • 2 min
VIDEO Preteky legiend ako ste ich ešte nevideli, držitelia svetových rekordov v priamom súboji!

BRATISLAVA – Moderné technológie ponúkajú virtuálny súboj troch plaveckých velikánov a olympijských víťazov. Na videu môžu fanúšikovia plaveckých športov vidieť Michaela Phelpsa (USA), Michaela Grossa (Nemecko) a Marka Spitza (USA), v priamom súboji na 100 m motýlik. Odstup jednotlivých výkonov je až 40 rokov a každý z pretekárov zaznamenal svetový rekord.

slovakia

left justify in out

Zábery sú poskladané z finálových plavieb na letných olympiádach z Pekingu (2008), Los Angeles (1984) a Mníchov (1972). O najrýchlejšom plavcovi niet pochýb,  Michael Phelps získa náskok už od štartu a nezadržateľne ho postupne navyšuje. Phelpsov čas v cieli je 50:58 sekundy, Gross dohmatne o 2,5 sekundy neskôr a Spitz so stratou až 3,19 sekundy.

 

Tridsaťdvaročný Phelps nemá vo vodnom prostredí medzi ľuďmi konkurenciu, pred niekoľkými dňami virtuálne pretekal so žralokom bielym. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies