VIDEO Povolanie tohto muža vás prinajmenšom zaskočí: Jediná chybička a...!

NETKY.SK • 29 December 2017, 11:28 • 2 min
VIDEO Povolanie tohto muža vás prinajmenšom zaskočí: Jediná chybička a...!

Tento podnikateľ sa živí niečim, čo by v našich zemepisných šírkach zrejme svoju klientelu nenašlo.

slovakia

left justify in out

Niekto sa v pracovnej oblasti zaoberá tradičnými činnosťami, iný vykonáva povolanie, ktoré púta pozornosť. Takýmto človekom je aj Číňan Xiong Gaowu, ktorý poskytuje pre nás skutočne bizarnú službu. Svojim zákazníkom totiž holí oči. A robí to britvou!

 

Xiong bol 17 rokov zamestnaný v miestnom holičstve, kde odvádzal skutočne výbornú prácu. „Na staré kolená“ sa však rozhodol osamostatniť a založiť si vlastné podnikanie. Britve ostal síce naďalej verný, no už viac neholí brady a vlasy, ale očné buľvy.

 

Takáto činnosť je skutočne neobvyklá, no jeho zákazníci sa k nemu neustále vracajú a pochvaľujú si. Vďaka nemu vraj majú oveľa jasnejší zrak. Xiong je, samozrejme, mimoriadne opatrný a skúsený, preto nezanedbáva ani dezinfekciu, ktorá je v tomto prípade veľmi dôležitá. Čo si však o jeho práci myslí odborník?

 

Tamojší oftalmológ skutočne potvrdil, že „holenie očí“ môže zraku prospievať. Oko sa totiž zbaví usadenín, nánosov i nečistôt a zároveň sa obnovia aj slzné žľazy, ktoré sú po takejto procedúre schopné správne zvlhčovať oko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies