VIDEO Pornhub uzavrela partnerstvo s kryptomenou PumaPay

NETKY.SK • 24 August 2018, 18:30 • 2 min
VIDEO Pornhub uzavrela partnerstvo s kryptomenou PumaPay

MONTREAL – Kanadská webová stránka pre dospelých Pornhub oznámila partnerstvo s krypto startupom PumaPay, čo umožní užívateľom platiť aj touto kryptomenou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pornhub bude odteraz prijímať kryptomenu PumaPay cez jedinečný platobný protokol, ktorý používateľom umožní automaticky zaplatiť predplatné, vrátane PornHub Premium. Súčasťou tejto reklamnej kampane je aj krátke video v štýle sci-fi filmu.

 

 

 

Stránka Pornhub ešte v apríli pristúpila k podobnej spolupráci s kryptomenou Verge (XVG), ktorá umožňuje zákazníkom platiť za Pornhub Premium a všetky ďalšie nákupy touto digitálnou menou.

 

Začiatkom tohto mesiaca stránka Tube8 odhalila plány na vytvorenie blockchain platformy, aby návštevníci získavali tokeny VIT za sledovanie a interakciu s videami pre dospelých. Prostredníctvom partnerstva so spoločnosťou Vice Industry Token (VIT) vytvorí spoločnosť Tube8 platformu pre svojich 10 miliónov používateľov, ktorí budú platení za pozeranie ich obsahu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies