VIDEO Policajtka roka: Bitku vyriešila netradične

NETKY.SK • 30 Október 2015, 13:24 • 2 min
VIDEO Policajtka roka: Bitku vyriešila netradične

WASHINGTON – Aj keď v poslednej dobe americkí policajti väčšinou strieľajú nevinných ľudí, prevažne čiernej pleti, nie sú všetci rovnakí. Táto policajtka vyriešila konflikt medzi tínedžermi veľmi netradične.

slovakia

left justify in out

Polícia v hlavnom meste USA Washingtone dostala hlásenie o bitke tínedžerov. Išlo o tínedžerov čiernej pleti, a tak by všetci očakávali, že s nimi polícia nebude zaobchádzať v rukavičkách.

 

Policajtka, ktorá dorazila na miesto činu sa však zachovala úplne inak. Namiesto použitia zbrane a policajnej brutality ich vyzvala k súboju. Nie však k pästnému, ale k tanečnému. Tento súboj sa podarilo dokonca zachytiť na kameru.

 

Video z tejto netradičnej policajnej akcie sa stalo hitom internetu a policajtka sa stala vďaka nemu veľmi obľúbenou.

 

„Miesto toho, aby na nás zaútočila, zobrala to z opačného konca a urobila zábavu. Nikdy by som nečakala, že policajti môžu byť cool. Teraz už viem, že sú aj dobrí policajti,“ povedala pre kanál FOX 5 účastníčka bitky Aaliyah Taylor.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies