O žene, ktorá uspokojovala muža do príchodu polície, písali médiá z celého sveta

NETKY.SK • 29 Január 2021, 20:25 • 2 min
O žene, ktorá uspokojovala muža do príchodu polície, písali médiá z celého sveta

Neuveriteľná odvaha, či hlúposť a naivita? Nech už to bolo akokoľvek, celý svet už vie o žene zo Slovenska, ktorá zadržala zlodeja priamo na čerpacej stanici, ktorú sa snažil vykradnúť. Nuž, keby mal všetkých pohromade, utečie. Zlodeji ale našťastie takí nie sú.

slovakia

left justify in out

Čo už vieme?

Mladá žena vyšetrovateľom porozprávala okolnosti zo skorého rána z utorka na stredu (27. januára), kedy sa lupič rozhodol vykradnúť benzínovú pumpu na Panónskej ulici.

 

Viac sa dozviete: Hrdinka z pumpy, ktorá "spacifikovala" lupiča orálnym sexom, porozprávala, ako to celé bolo!

 

Žena v Bratislave zastavila lupiča, začala ho orálne uspokojovať

 

Zahraničie 

Táto správa sa dostala samozrejme aj do zahraničia. Rakúsky oe24 sa vyjadril, že "Žena 'zabáva' zlodeja orálnym sexom až do príchodu polície".

 

img

 

 

Britský The Sun dokonca poskytol aj krátke video o pumpe. Na titulke je zvýraznené "Šok počas krádeže" žena pomocou orálneho sexu zdržala ozbrojeného zlodeja na čerpacej stanici až do príchodu polície. táho následne zatkla.

 

img

 

Za oceánom boli už trochu opatrní a v titulku použili slovo "údajne", akoby tomu sami nechceli veriť. No ako už vieme, opak je pravdou. "Žena údajne cielene vykonávala sexuálny akt so zlodejom na čerpacej stanici až do príchodu polície."

 

img 

The Guardian sa takisto venoval tejto téme. Zaujímavé je, že ich slogan je "Everything you need to live well" (Všetko, čo potrebujete pre dobrý život). Titulok znel "Žena zdržala zlodeja vďaka orálnemu sexu, až pokiaľ ho nechytila polícia."

 

img

 

 

 

Podobne reagovali aj Česi - idnes.cz, či Maďari - Kék Hírek či dokonca Yahoo news pre Malajziu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies