VIDEO: Policajta nabral na kapotu auta, viezol ho asi kilometer!

NETKY.SK • 9 August 2013, 09:21 • 2 min
VIDEO: Policajta nabral na kapotu auta, viezol ho asi kilometer!

MOSKVA – Keď nás zastaví policajt, takmer okamžite sa začneme strachovať za čo nám zas naparí pokutu. Podobný pocit sa zmocnil aj ruského šoféra Sergeja Silujanova, ktorý sa natoľko preľakol, že zobral policajta zo sebou. Na kapote svojho auta.

slovakia

left justify in out

Policajný dôstojník Alexander Šeleznev zastavil vozidlo Silujanova, aby vykonal rutinnú prehliadku v uliciach Moskvy. Vodič sa však Šelezneva zľakol a chcel ihneď ujsť. Policajt chcel auto zastaviť, tým že sa ihneď postavil pred neho.

Silujanov nereagoval, a tak spravil policajtovi nechcenú prehliadku po jednej z moskovských ulíc na kapote auta. Vystrašený Šeleznev sa auta držal ako kliešť. Aby ho vodič z auta striasol zapol dokonca aj stierače a policajta asi po kilometri z auta zhodil priamo na cestu, kde práve išli ostatné autá.

Alexander Šeleznev utrpel ťažké zranenia a bol prevezený do nemocnice. Našťastie je mimo ohrozenia života. Vodiča auta Sergeja Silujanova zatkli niekoľko hodín po incidente.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies