VIDEO Pokazené brazílske mäso máme na tanieri roky! Doktor Bukovský Vám poradí ako sa vyvarovať nákaze salmonelózy

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 08:16 • 2 min
VIDEO Pokazené brazílske mäso máme na tanieri roky! Doktor Bukovský Vám poradí ako sa vyvarovať nákaze salmonelózy

BRATISLAVA - Brazílske kuracie mäso v ktorom sa objavili mikroorganizmy spôsobujúce infekčnú salmonelu, otriaslo nielen Slovenskom ale aj Českou republikou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dovezená kuracina, ktorá nebola dostatočne skontrolovaná v Holandsku sa tak dostala až na naše trhy. Na základe vykonávaných testov, hygienici stiahli obrovské množstvá tohto zdraviu škodlivého mäsa, ktoré sa veľmi rýchlo rozviezlo po celej republike. Trend predaja nekvalitného mäsa sa u nás pestuje už roky. Do ambulancií dennodenne prichádzajú ľudia s príznakmi salmonelózy!

 

 

 

Ako sa prejavuje toto ochorenie, čo spôsobuje a aké nebezpečenstvo to má na ľudský organizmus sme sa opýtali doktora Bukovského, odborníka na zdravú výživu, ktorý Vám odporučí ako sa vyvarovať a znížiť riziko nákazy a ako postupovať, keď zistíte, že ste s najväčšou pravdepodobnosťou zjedli pokazené mäso.

 

Ako takéto mäso môže rôzne vplývať na deti, dospelých či seniorov. Viac podrobností sa dozviete v rozhovore, ktorý sme si pre Vás pripravili. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies