VIDEO Pitbull zverejnil videoklip ku skladbe We Are One (Ole Ola)

NETKY.SK • 18 Máj 2014, 18:45 • 2 min
VIDEO Pitbull zverejnil videoklip ku skladbe We Are One (Ole Ola)

USA - Americký rapper Pitbull predstavil videoklip ku skladbe We Are One (Ole Ola), v ktorej hosťujú speváčky Jennifer Lopez a Claudia Leitte.

slovakia

left justify in out

We Are One (Ole Ola) je oficiálnou piesňou tohtoročných majstrovstiev sveta vo futbale a nachádza sa na nahrávke One Love, One Rhythm - The 2014 FIFA World Cup Official Album. Video vzniklo vo Fort Lauderdale na Floride pod režisérskou taktovkou Bena Mora, pričom klip obsahuje aj zábery z viacerých predchádzajúcich šampionátov.

 

Tridsaťtriročný Pitbull, vlastným menom Armando Christian Pérez, je rodákom z Miami, jeho rodičia však pochádzajú z Kuby. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2001, pričom debutoval o rok neskôr ako hosť na albume Kings Of Crunk formácie Lil Jon & The East Side Boyz. Prvú štúdiovku s názvom M.I.A.M.I. vydal v roku 2004, po nej nasledovali nahrávky El Mariel (2006), The Boatlift (2007), Rebelution (2009), Armando (2010), Planet Pit (2011) a Global Warming (2012). Je tiež zakladateľom vydavateľstva Mr. 305 Inc., s ktorým spolupracuje aj slovenská speváčka Celeste Buckingham. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies