VIDEO Pijeme ju v litroch každý deň. Aká voda je pre telo najzdravšia?

NETKY.SK • 23 August 2017, 14:22 • 2 min
VIDEO Pijeme ju v litroch každý deň. Aká voda je pre telo najzdravšia?

BRATISLAVA – Dospelý človek by mal denne vypiť dva až tri litre, ale nie hocičoho.

slovakia

left justify in out

Zohnať čistú pramenitú vodu dnes nie je ľahké, sme odkázaní na ponuku obchodov a vodovodné kohútiky u nás doma, či v práci.

 

Väčšinou sa veľa špekuluje o kvalite potravín, no málokto sa zaoberá vodou, pričom paradoxne tvorí najväčší objem prijímanej hmoty.

 

Potravinový kritik Patrick Linhart vysvetlil, ktorá voda je pre telo prospešná a ktorej sa radšej vyhnúť, poprípade, ako ju spracovať do zdravšieho stavu.

 

Veľmi neprospešné pre zdravie i telesnú hmotnosť sú sladké nápoje. Nášmu telu neprospievajú, ba až škodia aj sýtené vody pre vysoký obsah dusitanov a mali by sme siahnuť radšej po vode v skle a nie v plaste. 

 

Aká voda je pre naše telo najlepšia a ako sa k nej dostať? Dozviete sa vo videu:

 

 

VIDEO Psychologický test s Fantou v dvoch krajinách, ako myslia spotrebitelia?

 

VIDEO Ako sa vyrábajú jogurty, čo všetko je v nich navyše a ako nás klamú obaly?

 

VIDEO To čo kupujeme, je len ilúzia mäsa. Pozrite sa, čím prejde vaša porcia, kým sa dostane až k vám!

 

Patrick Linhart je potravinový kritik. Túto funkciu si vybral sám dobrovoľne a nie je za ňu nikým platený. Je zároveň prvým mediálnym potravinovým kritikom na Slovensku. Analýze a rozoberaniu potravín sa venuje už vyše 20 rokov. Prešiel všetkými profesiami od kuchára cez baristu, gastro, potravinovú výrobu až po marketing. Poslednú oblasť však rýchlo opustil, pretože sa nevedel stotožniť s nekalými praktikami danej firmy. Veľa cestoval po svete a nedávno sa vrátil na Slovensko, aby mohol šíriť osvetu aj tu. Je autorom relácie Vieš, čo ješ a v súčasnosti pracuje na novom projekte Patrick Linhart bez cenzúry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies