VIDEO Psychologický test s Fantou v dvoch krajinách, ako myslia spotrebitelia?

NETKY.SK • 18 August 2017, 13:22 • 2 min
VIDEO Psychologický test s Fantou v dvoch krajinách, ako myslia spotrebitelia?

BRATISLAVA - Nasledujúca dvojminútová reportáž vám odkryje presne to, ako myslia spotrebitelia. Urobili sme psychologický test na niekoľkých respondentoch na Slovensku i v Maďarsku.

slovakia

left justify in out

Tento test bol prevedený reportérkou programu Patrick Linhart Bez Cenzúry. O čo ide? Zmyslom celého pokusu bolo zistiť, či respondenti reagujú kladne na domáci vs. zahraničný produkt, ako aj to, či zistia chuťový rozdiel medzi dvoma vzorkami ochutnáviek.

 

Respondentom na Slovensku sme predstavili prostredníctvom ochutnávok dve vzorky, kde sme tvrdili, že jedna je z Rakúska a druhá zo Slovenska. Hľadali sme vždy odpoveď na chuťové vlastnosti a kvalitu zahraničnej vzorky.

 

To isté sme urobili aj v Maďarsku, kde sme tvrdili, že sa jedná o vzorku zo Slovenska v porovnaní s Maďarskou. Hľadali sme odpoveď na to, aká je tá slovenská.

 

Po vzhliadnutí reportáže budete prekvapení. Pokiaľ podporujete tieto reportáže, zdieľajte tento článok, alebo staňte sa ich sponzorom, keďže sa snažíme touto formou zostať nezávislí od firemných sponzorov. Podporiť  reportáže : “Súboj chutí medzi Coca Colou a Pepsi“, alebo „Test potravín na GMO“ môžete TU

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies