VIDEO Paramore zverejnili klip k piesni Caught in the Middle

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 17:03 • 2 min
VIDEO Paramore zverejnili klip k piesni Caught in the Middle

NEW YORK - Americká rocková kapela Paramore zverejnila videoklip k piesni Caught In the Middle. Nahrávka je ďalšou skladbou z albumu After Laughter (2017), ku ktorému formácia ponúkla aj video.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorá je spracovaná štýlom videí z 80. rokov minulého storočia, vznikla pod taktovkou kreatívneho štúdia The Computer Team a možno v nej vidieť členov kapely prechádzať sa po surreálnom svete, v ktorom sa okrem iného stretávajú aj s gigantickým ovocím. Priaznivci Paramore si môžu klip pozrieť napríklad na službe YouTube.

Kapela zároveň oznámila špeciálne hudobné podujatie, ktoré sa uskutoční 7. septembra v Nashville v štáte Tennessee. Cieľom akcie s názvom Paramore Art + Friends je osláviť tamojšiu umeleckú scénu a okrem Paramore počas nej vystúpia aj Bully, Coin, Canon Blue, Liza Anne či Nightingail.

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Po debutovom albume All We Know Is Falling (2005) vydali štúdiovky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009), Paramore (2013) a spomínanú After Laughter, pričom s predposledným menovaným sa im podarilo dobyť americký rebríček. Okrem toho vydali aj dve živé nahrávky a štyri EP. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú jednu cenu Grammy, dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award či tri NME Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies