VIDEO Obrovské šťastie: Muž sa opaľoval, takmer na ňom pristálo lietadlo!

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 14:27 • 2 min
VIDEO Obrovské šťastie: Muž sa opaľoval, takmer na ňom pristálo lietadlo!

BERLÍN – Opaľovací krém vás neochráni pred gumenými kolesami lietadla. Presvedčil sa o tom muž, ktorého počas opaľovania takmer zrámovalo lietadlo.

slovakia

left justify in out

Muž sa opaľoval na pláži nemeckého ostrva Heligoland, ktorý sa nachádza na severe krajiny. Zrazu však priletel Jürgen Drucker (52) na svojom lietadle Piper PA-28-181 Archer II. Pilot neodhadol pristátie a takmer skočil na chrbte nič netušiaceho muža, ktorý si užíval lúče slnka.

 

Drucker opaľujúceho sa tesne minul, narazil do plotu a až potom skončil na ranveji. „Bol som to naozaj ja a veľmi sa mu ospravedlňujem,“ povedal Drucker a dodal: „Na moju obranu môžem povedať, že som ho nevidel, pretože ležal. Som veľmi rád, že som na ňom nepristál, pretože pravdepodobne by som prišiel o svoju licenciu.“

 

 

Celý incident natočil na video Rainech Schmidt (52). „Hneď som videl, že letí príliš nízko. Bolo to veľmi tesné. Ten muž mal obrovské šťastie,“ povedal Schmidt.

 

Napriek tomu, že sa lietadlo poškodilo o plot, Drucker mohol so svojím strojom letieť domov ešte v ten večer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies